Σύγκριση τώρα και βρείτε την Καλύτερη τιμή

Πολιτική απορρήτου Bigshopper

Αυτός ο ιστότοπος ανήκει στο Bigshopper B.V., που βρίσκεται στο Hereweg 95D 9721 AA Groningen (Ολλανδία), υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως φαίνεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο Bigshopper είναι εγγεγραμμένος στο Εμπορικό Επιμελητήριο στο Groningen υπό τον αριθμό του Εμπορικού Επιμελητηρίου: 72518529.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Bigshopper B.V., Hereweg 95D 9721 AA Groningen (Ολλανδία) +31(0)502112609
R.J. Slijm είναι ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων για τον Bigshopper. Μπορεί να φτάσει στο info@bigshopper.com

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Bigshopper

Ο Bigshopper επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή μας έχετε παράσχει αυτές τις πληροφορίες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:

Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με επισκέπτες του ιστότοπου ηλικίας κάτω των 16 ετών, εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ο επισκέπτης είναι μεγαλύτερος από 16. Ενθαρρύνουμε τους γονείς να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική δραστηριότητα των παιδιών τους, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω info@bigshopper.com, και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και με βάση ποια αρχή η Bigshopper επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα

Ο Bigshopper επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Ο Bigshopper λαμβάνει αποφάσεις βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας σε θέματα που μπορούν να έχουν (σημαντικές) συνέπειες για τους ανθρώπους. Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς να παρεμβαίνει κάποιος (για παράδειγμα υπάλληλος του Bigshopper). Ο Bigshopper χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών: Διαφημίσεις Google, Google Analytics και Facebook.

Cookies του Google Analytics

Ο Bigshopper χρησιμοποιεί το Google Analytics για την ανώνυμη συλλογή δεδομένων επισκεψιμότητας από τους επισκέπτες. Αυτή η μέτρηση βασίζεται σε cookies και χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που διατηρεί το Google Analytics σχετικά με εσάς μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο βοήθειας Google. Μπορείτε επίσης να βρείτε το πλήρες απόρρητο στο Google. Περιέχει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει η Google για εσάς.

Cookie επαναληπτικού μάρκετινγκ

Ο Bigshopper διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το επαναληπτικό μάρκετινγκ (που ονομάζεται επίσης επαναπροσανατολισμός). Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας τοποθετεί ένα cookie όταν επισκέπτεστε το Bigshopper.com ή μια από τις υποσελίδες. Αυτό το cookie διασφαλίζει ότι θα δείτε διαφημίσεις σε εξωτερικούς ιστότοπους σχετικά με το Bigshopper.com. Εάν δεν το εκτιμάτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτές τις διαφημίσεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας Network Advertising Initiative.

Στο δικτυακό τόπο της πρωτοβουλίας Network Advertising Initiative μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας κάνοντας κλικ στο "select all". Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "υποβολή" για να καταργήσετε την εγγραφή από όλες τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες που προσφέρουν επαναληπτικό μάρκετινγκ / επαναπροσανατολισμού.

Απενεργοποίηση των cookies

Εάν αντιτεθείτε στη χρήση cookie, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστότοπο των προγραμματιστών του προγράμματος περιήγησής σας.

Προκειμένου να δοθεί περισσότερη επιρροή στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, η Google έχει αναπτύξει ένα πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Αυτό το πρόσθετο αποτρέπει την αποστολή δεδομένων για την επίσκεψή σας στο Google Analytics. Το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης Google Analytics δεν εμποδίζει την αποστολή πληροφοριών σε άλλα λογισμικά ανάλυσης ιστού.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα;

Ο Bigshopper δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες περιόδους κράτησης για τις ακόλουθες (κατηγορίες) προσωπικών δεδομένων: Google Analytics 50 μηνών, Διαφημίσεις Google μέγιστες 540 ημέρες, Facebook μέχρι 365 ημέρες.

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους

Ο Bigshopper δεν θα πουλήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους και θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας μαζί σας ή για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση. Με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας με εντολή μας, συνάψουμε μια συμφωνία επεξεργασίας για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Ο Bigshopper παραμένει υπεύθυνος για αυτές τις εργασίες επεξεργασίας.

Cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Ο Bigshopper χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και tracking cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. Ο Bigshopper χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργικότητα. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, οι προτιμώμενες ρυθμίσεις σας θυμούνται. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να κάνουν τον ιστότοπο να λειτουργεί καλά και να το βελτιστοποιεί. Επιπλέον, τοποθετούμε cookies που παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, σας ενημερώσαμε για αυτά τα cookies και σας ζητήσαμε την άδεια να τα τοποθετήσετε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην αποθηκεύει πάλι cookies. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Σε αυτή την ιστοσελίδα τα cookies τοποθετούνται επίσης από τρίτους. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, διαφημιστές ή / και εταιρείες κοινωνικών μέσων.

Προβολή, διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Bigshopper και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλουμε τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε από εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που έχετε ορίσει. Μπορείτε να στείλετε αίτημα για επιθεώρηση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ακύρωσης της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bigshopper.com. Για να διασφαλίσετε ότι η αίτηση πρόσβασης έχει γίνει από εσάς, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού σας με το αίτημα. Σε αυτό το αντίγραφο, μαυρίστε τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, το MRZ (αναγνώσιμη από μηχάνημα ζώνη, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Αυτό προστατεύει το απόρρητό σας. Απευθυνόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, στο αίτημά σας. Η Bigshopper θέλει επίσης να επισημάνει ότι έχετε την επιλογή να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Πώς διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Ο Bigshopper λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψει την κατάχρηση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ανεπιθύμητη αποκάλυψη και μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση. Αν νομίζετε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά εξασφαλισμένα ή υπάρχουν ενδείξεις κακής χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bigshopper.com.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή πιστεύετε ότι ο Bigshopper δεν συμμορφώνεται με αυτήν την πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας.

Bigshopper Copyright © 2019